HyoN-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HyoN-Mu

Have Fun On HyonMu !

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Asa E ... nici eu nu va inteleg .... de ce treceti toti adminii cu vederea peste aceasta problema

Go down 
AuthorMessage
David
Guest

Asa E ... nici eu nu va inteleg .... de ce treceti toti adminii cu vederea peste aceasta problema Empty
PostSubject: Asa E ... nici eu nu va inteleg .... de ce treceti toti adminii cu vederea peste aceasta problema   Asa E ... nici eu nu va inteleg .... de ce treceti toti adminii cu vederea peste aceasta problema EmptyWed Dec 03, 2008 6:17 pm

eu va rog frumos sa luati masuri .... Razvan e prietenul si colegul meu ... si mie asa de el ... puii mei ... rezolvati problema ... prima oara a trecut cu vederea peste ... dar si a doua oara acum ... si voi nu luati nici o masura ? pai cum vine asta ... sunteti nesimtzitzi .... cu stima : EmoBoy
Back to top Go down
Virtual
Guest

Asa E ... nici eu nu va inteleg .... de ce treceti toti adminii cu vederea peste aceasta problema Empty
PostSubject: Asa e   Asa E ... nici eu nu va inteleg .... de ce treceti toti adminii cu vederea peste aceasta problema EmptyWed Dec 03, 2008 9:11 pm

Linux....te rog incearca sa`i rezolvi problema...Respect Virtual Smile
Back to top Go down

Asa E ... nici eu nu va inteleg .... de ce treceti toti adminii cu vederea peste aceasta problema
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Am dat punctele peste cap
» o problema
» O problema MARE