HyoN-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HyoN-Mu

Have Fun On HyonMu !

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Of.....webshop....

Go down 
3 posters
AuthorMessage
kady

kady

Of.....webshop.... Empty
PostSubject: Of.....webshop....   Of.....webshop.... EmptyFri Nov 28, 2008 12:42 am

Da rezolvati ma problemele cu webshopul asta de "rahat"
Am cumparat un set de Flaming si knd am intrat in joc sa ma uit la el erau niste panarami de armuri nici flaming macar nu erau ............. si am mai dat si 150000
ce facem aicea ca nu mai tine ...........
Back to top Go down
tycy
Global Administrator
Global Administrator
tycy

Of.....webshop.... Empty
PostSubject: Re: Of.....webshop....   Of.....webshop.... EmptyFri Nov 28, 2008 7:23 am

nu tine de mine chestia asta...intelegeti k e un script php acolo kre e destul de greu de configurat si daca va dati asa desptepti veniti voi cu o solutie..dak se va mai descide vreun topic in legatura cu webshop ban la toti implicati!!
Back to top Go down
kady

kady

Of.....webshop.... Empty
PostSubject: Re: Of.....webshop....   Of.....webshop.... EmptyTue Dec 02, 2008 9:06 pm

Quote :
tycy

nu tine de mine chestia asta...intelegeti k e un script php acolo kre e destul de greu de configurat si daca va dati asa desptepti veniti voi cu o solutie..dak se va mai descide vreun topic in legatura cu webshop ban la toti implicati!!

Dar daca tot vati apucat de chestia asta cu webshopul ......... faceti treaba buna pana la capat daca nu lasativa si mai invatati cate ceva ca altfel o sa faceti un "rahat" Twisted Evil
Back to top Go down
Admin
Global Administrator
Global Administrator

Of.....webshop.... Empty
PostSubject: Re: Of.....webshop....   Of.....webshop.... EmptyTue Dec 02, 2008 10:09 pm

kady wrote:
Quote :
tycy

Dar daca tot vati apucat de chestia asta cu webshopul ......... faceti treaba buna pana la capat daca nu lasativa si mai invatati cate ceva ca altfel o sa faceti un "rahat" Twisted Evil
chestia este urmatoarea Wink eu nam avut codurile bune ptr webshop .. fiecare editor are codurile lui ptr iteme .. ele difera .. dar !
cele bune le'am gasit si numai pun webshop k tot srv sa aiba set full nu e chiar foarte frumos Wink
have fuN !
Back to top Go down
https://hyon-mu.forumotion.net
Sponsored content

Of.....webshop.... Empty
PostSubject: Re: Of.....webshop....   Of.....webshop.... Empty

Back to top Go down

Of.....webshop....
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-